И Научна конференција „Развој на градежната индустрија во Туркменистанжүктеу 33.5 Kb.
Дата03.05.2016
өлшемі33.5 Kb.
:

ПРИЈАВЕН ЛИСТ


5. Mеѓународен саем „Туркменистанско градежништво 2013”

и Научна конференција „Развој на градежната индустрија во Туркменистан”
(27 – 29 август 2013 година, АшхабатТуркменистан)
(Ве молиме пополнувајте го формуларот со латинично писмо )

Назив на компанијата:


Адреса /место:
Телефон /факс:
Мобилен телефон:
Е-адреса:
Име на учесник/ци

(датум на раѓање)Пасош број
Функција на учесник:


Година на основање:
Број на вработени:
ДЕЈНОСТ :Вкупна котизација ПО ЛИЦЕ


2.950,00денариФирми членки на Комората(со вклучен ДДВ)

5.900,00денари


Фирми нечленки на Комората

Уплата на котизацијата се врши преку жиро-сметкаЖиро сметка бр: 300000000718709

(за Стопанска Комора на Македонија )
Депонент: Комерцијална Банка АД Скопје

(за Стопанска комора на Македонија)
Цел на дознака:

5-ти Mеѓународен саем “Туркменистанско градежништво –2013” и Научна конференција “Развој на градежната индустрија во Туркменистан”

(27 – 29 август 2013 година, Ашхабат - Туркменистан)

Организирано хотелско сместување
ДА   НЕ


Еднокреветна соба 

Двокреветна соба Организиран превоз
АВИОН
 ДА  НЕ


Дали сте заинтересирани за учество на Б2Б средби со компании и од кои дејности ДА  НЕ


1.

2.

3.


Даночен број на Вашата компанија

Сите заинтересирани компании своето учество на Саемот во Туркменистан можат да го пријават најдоцна до 16.7.2013 година

Лица за контакт :

Марија Петровска Биљана Пеева Ѓуриќ

Тел: ++ 389 2 3244 017 Тел: ++ 389 2 3244 034

Моб. 070/570-208 Моб.071/391 459

Факс:++ 389 2 3244 088 Факс:++ 389 2 3244 088E-адреса: marija@mchamber.mк E-адреса: biljana@mchamber.mk©netref.ru 2017
әкімшілігінің қараңыз

    Басты бет